Gaziler Nesimi Akın İlkokulu
GAZİLER MAH. GAZİLER B.M KÜME EVLERİ GAZILER NESIMI AKIN ILKOKULU SİTESİ NO 100 ŞENKAYA / ERZURUM

VİZYON

*** Ne olmak istediğimizdir. *** İdeallerimiz,hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. *** Yönümüzü belirler, *** Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İSTİYORUZ Kİ Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. •Her veli,okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin. •Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın.

MİSYON

Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız... • Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. •Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. •Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız. •Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz.

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim-öğretim yapılmaktadır.

Okulumuzda tam gün eğitim-öğretim yapılmaktadır.

Okulumuz kalorifer tesisatı ile ısınmaktadır.

5 Adet servis şoförümüz vardır.

İlçe Merkezine Uzaklığı: 36 km. İl Merkezine Uzaklığı: 140 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy Muhtarı: İsmail PEHLİVAN (2022 - 2023 Öğretim yılı) Nüfusu: 343 (2007 sayımı) Köyümüzde PTT kapatılmıştır Sağlık ocağı vardır ancak faaliyettedir. Köyümüzde sadece Turkcell, Türk Telekom şebekesi mevcuttur. Köyümüzü civar ilçe ve illere bağlayan yolların tamamı asfalttır. Köyümüzde içme suyu ve altyapı şebekesi bulunmaktadır.